HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Τεύχος 75Τεύχος 75, ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Το ΝΕΟ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ τεύχος του περιοδικού “ΡαδιοΤηλεπικοινωνίες”
εύχεται ολόψυχα σε όλους τους αναγνώστες Καλή Χρονιά με υγεία και επαγγελματική πρόοδο...
ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΞΙΑΣ €100 για την Χριστουγεννιάτικη αγορά ενός πομποδέκτη βάσης Βραχέων, στην ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ €480 !!!

Η ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ !!!
Με το ξεκίνημα της καινούριας χρονιάς λοιπόν, ικανοποιούμε μια έντονη επιθυμία πολλών αναγνωστών και παρουσιάζουμε ένα πλήρως ανανεωμένο άρθρο, αφιερωμένο στην Ακρόαση των Αεροπορικών Συχνοτήτων μαζί με αναλυτικούς πίνακες Συχνοτήτων εκπομπής και λήψης για όλα τα ελληνικά αεροδρόμια, διεθνών, εσωτερικών και δημοτικών συγκοινωνιών!
Μια πολύ καλή παρουσίαση που θα ικανοποιήσει απόλυτα όλους τους λάτρεις της Ακρόασης AirBand και όχι μόνο!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
• Όσον αφορά τον κατασκευαστικό μας τομέα, ένα πολύ αξιόλογο άρθρο του SV1OE που σίγουρα θα ελκύσει την προσοχή σας εφόσον θα διαπιστώσετε ότι πράγματι αξίζει τον κόπο να υποδεχθείτε το 2008 με μια κατασκευή φίλτρου διέλευσης ζώνης για τους 1.2GHz! Έτσι, θα προστατευτείτε από πιθανές παρεμβολές και θα έχετε κατασκευάσει αρκετά εύκολα κάτι που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα πολύτιμο και χρήσιμο!
Ο Ελεγκτής Συμμετρίας του SV3AUW είναι μια εξίσου αξιόλογη κατασκευή που πολλοί θα θελήσετε να δημιουργήσετε, με απλά υλικά, μεράκι και μεγάλη ραδιοερασιτεχνική διάθεση!.. ενώ το παρόν τεύχος συνεχίζει με ένα άρθρο του που θα σας “ξυπνήσει”, θα σας διαφωτίσει και θα σας λύσει ένα σωρό απορίες που σχετίζονται με τα γνωστά μας... άγνωστα dB! Ανάλυση των dB λοιπόν με αναλυτικούς πίνακες και επεξήγηση... γιατί τα dB “δεν είναι στραγάλια”!!!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
• Και... μεταπηδάμε στον μαγικό κόσμο των νέων προϊόντων, εκεί δηλαδή όπου όλοι κατά βάθος επιθυμούμε να βρισκόμαστε και να γνωρίζουμε όλα τα νέα καλούδια που εμπλουτίζουν όχι μόνο τις γνώσεις μας αλλά και το...
shack μας! Αυτή τη φορά, ας υποδεχτούμε ένα νέο φορητό πομποδέκτη από την εταιρείας Alan, τον HP450, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ανήκει στην κατηγορία πομποδεκτών PMR και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους εφόσον δεν χρειάζεται άδεια λειτουργίας! Με ένα έξυπνο λογισμικό πρόγραμμα που σας δίνει την δυνατότητα αναβάθμισης, μέσα σε μια εξίσου έξυπνη, πρωτότυπη συσκευασία, αναμφίβολα θα σας κάνει να το αγαπήσετε!

• Επειδή όλοι μας κατά βάθος αγαπάμε το κλασικό ραδιόφωνο αλλά συγχρόνως η άνθιση της τεχνολογίας δεν μας αφήνει αδιάφορους... το νέο ETON E-100 αποτελεί ένα συναρπαστικό κλασικό επιτραπέζιο ραδιόφωνο, με ελκυστική σχεδίαση, όμορφο ήχο και τέλεια λήψη και με δυνατότητες σύνδεσης σε i-Pod που θα σας αφήσουν άφωνους!

Εάν όμως ανήκετε στους τελειομανείς του εκπεμπόμενου ήχου, θα απολαύσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση ενός μικροφώνου.... made in ΚΡΗΤΗ, από τον SV9FBN! Αποκτήστε επιτέλους και εσείς τον ποιοτικό εκπεμπόμενο ήχο που ανέκαθεν επιθυμούσατε και σταματήστε να πειραματίζεστε άσκοπα, ψάχνοντας τη διαμόρφωση των ονείρων σας! Μια πολύ καλή λύση για όσους δεν ικανοποιούνται από τα συμβατικά μικρόφωνα, με μια δελεαστικά χαμηλή τιμή, ιδιαίτερα για τις ημέρες των εορτών!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
• Όταν ο ραδιοερασιτεχνισμός βρίσκεται στο φόρτε του... ποτέ δεν λείπουν από το προσκήνιο του περιοδικού μας και οι εκδηλώσεις, τα Field Days, τα Contests καθώς και όλες οι “επιχειρήσεις” που δημιουργούν και συνθέτουν την μαγεία του ραδιοερασιτεχνισμού. Ενημερωθείτε λεπτομερώς για όλες τις δραστηριότητες, λίγο πριν κλείσει το 2007 για να περάσουμε στο 2008, με νέες ελπίδες και σχέδια για μία πιο δημιουργική χρονιά!


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET